Waarom Kraamzorg Ria?

Foto mama website 4* Ik kom bij jullie thuis voor een intake gesprek, ook bij eventuele volgende zwangerschappen.

* Ik stem de kraamzorg volledig af op jullie persoonlijke wensen en behoeften. Uiteraard adviseer ik hier ook in.

* Gedurende de hele kraamperiode lever ik de volledige zorg, ook op zon– en feestdagen. Dus altijd een vertrouwd gezicht.

* Regelmatig volg ik cursussen om up to date te blijven in mijn vak.

* Mijn werkgebied is: de gemeenten Nieuwkoop, Alphen a/d Rijn, Uithoorn, Aalsmaar, Amstelveen,  de Ronde Venen en Kaag en Braasem.

Mijn grootste aandachtspunt is te zorgen dat moeder en kind een goede start krijgen. Daarnaast begeleid ik de vader en eventuele andere kinderen in de omgang met de baby. Zo wordt de kraamtijd een bijzondere, waardevolle en fijne tijd waar jullie met een goed gevoel op terug kunnen kijken.