Gastenboek

Zouden jullie hier een berichtje achter kunnen laten, over hoe jullie mijn zorg hebben ervaren?

Alvast heel erg bedankt!

47 reacties

47 gedachten over “Gastenboek

 1. Lieve Ria,
  Je was de eerste die ik appte nadat we de zwangerschapstest hadden gedaan. We keken weer uit naar je komst. Het was weer een feestje je de kraam periode bij ons in huis te hebben. Carolijn vond het maar wat gezellig en door jou kon ik de boel de boel laten en mij volledig focussen op onze kleinste prinses. Enorm veel dank weer voor alles, wie weet tot snel weer;).
  Veel liefs,
  Marlous, Lucas, Carolijn & Carmen

 2. Lieve Ria!

  Wat hebben wij een heerlijke en fijne kraamweek gehad! Na maanden wachten hebben wij kleine Tom eindelijk mogen ontmoeten maar dan begint het. Hoe en wat moet alles eigelijk. Met jouw hulp, tips en adviezen ging eigelijk alles gelijk vanzelf en voelde alles zo goed en fijn. Geen moment hebben wij ergens aan hoeven twijfelen.

  Je bent een lieve, zorgzame, energieke vrouw met kennis van zaken. Die je met alle liefde deelt en uit. Wij zijn zo blij met de hulp die we gehad hebben dat wij alleen maar kunnen zeggen dat wij een heerlijke kraamweek gehad hebben. En vanaf de dag dat je weg was je gezelligheid en je aanwezigheid gelijk miste! Mochten we weer zwanger zijn weten wij wie we bellen!

  Liefs Mark, Joyce en Tom

 3. Lieve lieve Ria,
  4 jaar geleden heb je ons zo vreselijk goed verzorgd dat we (toen we wisten dat ik zwanger was) metéén tegen elkaar zeiden dat we jou heel graag weer wilden! En onze wens kwam uit!! Nu met de geboorte van onze tweede dochter was je weer bij ons. Wat ben jij een geweldige kraamverzorgster en niet alleen dat , je bent een fantastisch mens! Zo ontzettend lief, grappig, betrokken, altijd gezellig aan het kletsen en een echte steun! We vertrouwen jou voor 100%!! We missen je nog steeds heel erg! Als ik aan je denk dan kan ik mijn tranen niet bedwingen, ik ben je zo ontzettend dankbaar en ik ben blij dat jij bij ons geweest bent. Dat koester ik.
  Lieve Ria, nogmaals hartstikke bedankt voor álles!!
  Liefs Redmond,Eliza,Nikkie en Lotte Roof.

 4. Lieve Ria,

  De kraamweek bij de geboorte van Sofie was zo fijn verlopen, dat wij graag jou weer wilde hebben bij de geboorte van ons tweede kindje. Aangezien ik eerder ben bevallen, hebben wij de eerste dagen Wilma over de vloer gehad. Wat had je dit goed geregeld. Dit verliep allemaal prima. Toch fijn om jou de laatste dagen van de kraamweek weer in huis te hebben. Je hebt ons weer veel kennis en vertrouwen gegeven. Je bent een harde werker en weet van aanpakken. Ook was er vaak even tijd voor een gezellig praatje en een kopje thee of koffie. De omgang met ons dochtertje was ook fijn! Lekker naar buiten met haar of even spelen. Ze vond het geweldig! Wij hadden dan even de aandacht voor onze kleine Mats. Naast de hulp met Mats was ons huis ook elke dag tip top in orde. Super fijn! We gaan je weer missen, Ria! Bedankt voor de hele fijne kraamweek. We gaan het verder oppakken met z’n 4tjes.

  Heel veel liefs,
  Jeroen, Chananja, Sofie en Mats van Dijk

 5. Met de geboorte van ons 3e kindje Emma hebben wij een zeer leuke kraamperiode gehad.

  Ria weet met haar ervaring en mensenkennis geruisloos te kunnen inhaken op ons huidige ritme en wijze van ons gezinsleven. Hierdoor was de kraamperiode gezellig, maar vooral ook ontspannend te noemen. De belangrijkste aandacht ging natuurlijk naar moeder en kind, echter op speelse en onbewuste wijze (en dat komt toch door ervaring) werd het hele gezin in de aandacht gebracht en betrokken bij leuke activiteiten. Er werden genoeg gezellige momenten en activiteiten gedaan met grote broer en zus.

  Blij waren wij ook dat het huis elke dag schoon en geordend werd achtergelaten. Haar doortastende aanpak daarin viel ons positief op.

  Met de aanwezige deskundigheid werden op juiste momenten zeer waardevolle tips verteld (ehja….zelfs na dat wij al twee jongen kinderen hebben), die ook vandaag de dag worden toegepast!

  Tot slot kan een review van de overheerlijke ovenschotels natuurlijk niet uitblijven. Hierbij 5 van de 5 sterren! 🙂 Voor aanstaande ouders die dit lezen wellicht twijvelen om Ria als kraamzorg in te huren moet niet eens meer twijfelen maar zorgen dat er een ovenschotel in de kast staat 😉

  Lieve groetjes van Bart, Francien, Sophie, Lucas en Emma

 6. Beste Ria,

  Nadat jij een collega kwam aflossen en de zorg overnam, waren we zo blij verrast!
  Ons zoontje Benjamin liep met je weg en heeft het nog steeds met een grote lach op zijn gezicht over “kraamzorg Ria”. Het was zo heerlijk als we even volledig op de baby konden focussen en Benjamin gezellig met jou kon spelen of mocht helpen stofzuigen.
  Je verzet bergen met werk maar hebt daarnaast ook genoeg tijd voor wat gezelligheid en hebt ontzettend veel kennis en ervaring in huis waardoor je kon bijspringen met waardevolle tips.

  Hartstikke bedankt voor alles!

  Met vriendelijke groet,
  Jeroen, Sanne, Benjamin en Frieda

 7. Lieve Ria,

  We zijn inmiddels bijna een week zonder jou maar we hebben het nog dagelijks over je; omdat Liv het nog over je heeft en je mist, omdat we hardop denken ‘wat zei Ria ook alweer wat we zouden kunnen doen?’ of gewoon omdat we je goede zorgen en aanwezigheid missen!

  Je bent een ontzettend fijn mens met veel ervaring in en liefde voor je vak. Ondanks dat je bijna niet stil zit (niets is teveel), creëer je toch de rust die nodig is in zo’n 1e week. Heerlijk! Ook je gezelligheid werd hier weer erg op prijs gesteld!

  Al met al zijn wij heel blij dat we jou weer gevraagd hebben om bij ons te zijn tijdens onze 1e week thuis. Zo’n goede ervaring bij Liv en net zo’n goede ervaring bij Puck. Je bent echt een topper!

  Liefs van,
  Maarten, Jorinda, Liv en Puck

 8. Lieve Ria,

  Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad! Je was er voor onze kleine man Guus, voor ons, maar ook voor Guus z’n grote broer.

  Je relaxte instelling en vele ervaringsverhalen maakte dat de dagen voorbij vlogen. Er wordt nu na 7 weken nog regelmatig aan je gedacht! Zeker bij de discussie of er broodjes of boterhammen gegeten gaan worden.

  Veel liefs, Inge, Jochem, Daan en Guus

 9. Lieve Ria,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij jouw hulp! Je geduld, expertise en liefde voor het vak heeft ons de handvaten en het vertrouwen gegeven om het nu zelf te gaan doen.

  We zullen de tropische aankleding in de smoothie en je gezelligheid bij de koffie gaan missen!

  Noud had zich geen betere start kunnen wensen en dat had nooit gelukt zonder jou!
  We willen je heel graag bedanken voor de fantastische kraamweek.

  Hartelijke groetjes Vita, Roy en Noud.

 10. Lieve Ria,
  Wij willen je bedanken voor de laatste dagen van onze kraamweek die jij tot een succes gebracht hebt. De gezelligheid,liefde en het meedenken met dingen waar wij nog over twijfelde nam jij de twijfels direct weg met je goede adviezen. Ook na de kraamweek;)
  Ook met het ondersteunen van de zorg voor Romée, en praktische tips zijn bij jou aan het goede adres.

  Bedankt voor alles.

  Liefs,
  Henco, Sarella en Romée

 11. Lieve Ria,

  Dankzij jou hebben wij een hele fijne kraanweek gehad. Je hebt veel kennis en geeft tips maar laat ook ruimte voor eigen inzicht! Dat hebben wij als heel prettig ervaren. Dank je wel voor alles: wat ben jij een lieve, gezellige, fijne, vakkundige vrouw en wat was het fijn om jou bij ons te hebben. We voelden ons erg op ons gemak bij jou. Dank je wel voor al je goede zorgen. Veel liefs, Amanda, Thomas en Max

 12. Lieve Ria,
  Bedankt voor de goede zorgen in onze kraamweek! Super blij dat we jou hebben uitgekozen om ons te mogen helpen toen ons 2e kindje werd geboren.
  Onze zoon genoot ook weer elke dag als Ria er weer aankwam. Hij vroeg nog naar je toen het er helaas alweer op zat..
  We hebben het heel fijn gehad met jou erbij, een harde werker, goede adviezen, gezellige praatjes, heerlijke ovenschotels en lekkere fruithapjes die leuk versierd waren. Ondanks dat het door de Corona uitbraak een bizarre tijd was heb je ons er goed bij geholpen.
  Je bent een echte aanrader!
  Liefs, Rob Stéphanie Casey en een knuffel van Jesslynn.

 13. Lieve Ria!
  Onze Teun is inmiddels alweer 3 maanden en kijken terug op een heerlijke en rustige kraamperiode! Een betere start als gezin van 4 hadden we niet kunnen wensen!
  Zelfs na een thuisbevalling waarna we nog een retourtje ziekenhuis nodig hadden kwamen we thuis in een schoon huis en bed! En je stond zelfs nog even voor ons klaar om op te starten!
  Ook met onze oudste zoon was het dolle pret en vraagt hij soms nog wel eens wanneer je weer komt, haha!
  Lieve Ria, nogmaals dank! Mocht er nog baby komen weten we je te vinden!

  Veel liefs uit Nieuwkoop
  Anton, Kim, Guus en natuurlijk Teun

 14. Na heel wat jaren gelukkig samen te zijn,
  leek een gezinnetje ons ook erg fijn.
  Al vrij snel was het toen raak,
  en was onze klein man in de maak.
  Dan begint het grote feest,
  want zo een kleine wurm is hier nog nooit geweest.
  Het huis verbouwen en noem het maar op,
  je rustige leven staat dan op zijn kop.
  Nu zit het mannetje nog veilig en geborgen,
  maar straks moeten wij hem toch echt zelf verzorgen.

  Het verlossende antwoord woont bij ons om de hoek,
  En door goede berichten gingen wij niet verder op zoek.
  Een avondje kwam zij bij ons in het huis,
  aan het eind van die avond hebben je oren wel ruis.
  want lekker praten dat kan ze heel goed,
  ze legt je dan uit wat ze allemaal doet.
  Een goed gevoel hielden we over na het eerste gesprek,
  deze kraamverzorgster past hier op haar plek.

  15 December was die kleine het zat,
  toen werd het bij moeders een klein beetje nat.
  Gauw hebben wij toen de verloskundige gebeld,
  en ook kwam Ria er aan gesneld.
  De kleine had wat moeite om eruit te gaan,
  Ria en Elsbeth hadden er een hele kluif aan.
  Maar door hun ervaring en doorzettingsvermogen,
  zagen we na al die maanden zijn stralende ogen.
  Moeders was de eerste dagen nog slecht ter been,
  en vaders wist nog niet eens de voor of achterkant van een speen.
  Maar elke morgen kwam daar trouw onze vriendin,
  met een goed humeur en goede zin.
  Voor een ontbijtje met een persoonlijke draai,
  en ook waren haar fruithapjes nooit erg saai.
  Het huis was schoner als voorheen,
  en langzaam hield ze mama weer op de been.
  Papa leerde met een poepluier om te gaan,
  en zelfs poes Sid liet zij niet zonder eten staan.
  En hier hield het allemaal nog lang niet bij op,
  de service was echt TOP!!!

  In de kraamtijd wist jij ons heel goed te steunen,
  en konden wij lekker op jou leunen.
  Zelfs daarna liet je ons niet in de kou staan,
  want nog regelmatig ben je even langsgegaan.
  Wij hebben je nummer en zullen je zeker gaan bellen,
  al komt er weer een kleintje van Melle en Ellen.

  Harstikke Bedankt voor je hulp, de lekkere ovenschotels, de opvoeding van papa, het beter maken van mama, de zorg en liefde van kleine Sidney en natuurlijk de knuffels voor onze Poes Sid.

  Een Hele Dikke Zoen,
  Melle, Ellen, Sidney en Sid

 15. Ria, dank voor je goede zorgen tijdens de kraamweek. We hebben veel van je mogen leren, heel concreet en soms een tip tussen neus en lippen door 🙂 Je hebt ons veel werk uit handen genomen om ons optimaal te kunnen laten starten aan deze nieuwe periode in ons leven. Dank.

 16. Lieve lieve Ria,

  Wat was het fijn dat je bij ons hebt gekraamd. Je was er toen we uit het ziekenhuis kwamen op zaterdagavond en hebt ons vanaf toen op weg geholpen om Carolijn 10 fantastische eerste dagen van haar leven te geven. We hebben genoten van je ontbijtjes, fruithapjes, je aanwezigheid en zoveel meer. Niets is je teveel en het huishouden liep gewoon door. Om dat los te laten voor mij is heel wat, maar ik wist dat het bij jou in goede handen was. Dank voor al je informatie en tips. Je bent net de deur uit en we missen je nu al.

  Nogmaals enorm veel dank, je bent een geweldig mens.

  Heel veel liefs,
  Carolijn, Lucas en Marlous

 17. Lieve Ria,

  Daar zaten we dan vanochtend een beetje verdwaasd op de bank.
  De eerste dag zonder Ria.
  Geen ‘Goedemorgen, hoe is de nacht gegaan?’
  Geen ‘Heb je al ontbijt gehad’.
  Geen ‘Zal ik eerst even thee zetten?’
  Het was stil in huis en dat was best even wennen.

  Ria, je bent een ontzettend harde werker en niets was jou afgelopen week teveel. We hebben elkaar goed leren kennen en jij wist precies waar moeder, dochter en zelfs vader behoefte aan hadden.
  Je hebt ons niet alleen veel geleerd, maar ook goed gezien en aangevoeld wat nodig was binnen ons kersverse gezinnetje. Je gaf ons als ouders zelfvertrouwen, was ontzettend lief en zorgzaam voor ons kleine luchtalarmpje 🙂 en stelde je iedere dag zeer flexibel op.
  Zo fijn dat je wat langer bent gebleven en ons ook hebt geholpen om het voeden wat beter in kaart te brengen.

  Ria, je was voor ons van goud!

 18. Lieve Ria,

  Super bedankt voor al je lieve en goede zorg, je advies, je rust, je energie, je gezelligheid, je humor, je overheerlijke andijvie schotel en nog veel meer!

  Je bent een fantastisch mens!

  Ben blij dat ik zo “lang” van je heb mogen genieten! (Het had nog veel langer gemogen wat mij betreft)
  Je hebt mijn kraamtijd tot een feestje gemaakt!
  Je bent ook enorm in de smaak gevallen bij ons meisje, ze vond je geweldig! Ze vraagt nog steeds “wanneer komt die lieve mevrouw weer, die zo goed helpt?”
  Het heeft wel een klein nadeel, nu moet(en) ik (we) je missen.

  Heel veel liefs van ons allemaal!
  Sabine en familie
  😘

 19. Lieve Ria,

  Ontzettend bedankt voor al je hulp, vele tips en fijne gezelligheid. Wat is de kraamweek snel gegaan! Wij hebben zoveel mogen leren van jou, dat wij nu verder kunnen gaan met z’n 3tjes.
  Je stond open voor al onze vragen en je nam de tijd om het ons eigen te maken. Dit gaf ons veel zekerheid.

  Bij de bevalling vond ik jouw eerlijkheid en rustige houding erg fijn! Dit geeft voor mij een fijne terugblik! Wij kijken terug op een hele fijne en goede start met onze kleine meid! Bedankt!

  Wij kunnen jou aan iedereen aanbevelen. Zo’n topper wilt iedereen wel hebben!

  Veel liefs,
  Jeroen, Chananja en Sofie van Dijk

 20. Lieve Ria,

  Ontzettend bedankt voor al je hulp, raad en gezelligheid! Ik heb veel aan je praktische tips gehad, en de stok achter de deur om zeker even te gaan rusten. We hebben een heerlijke kraamweek gehad, en ook Sem vond het heel gezellig met “dokter Ria” hahaha. Nu kunnen we echt genieten van ons gezin met zn 4-en. We kunnen je aan iedereen aanbevelen, je bent een topper!!
  dikke kus van Frank, Sabine, Sem en Lucas

 21. Lieve Ria,
  Dank je wel voor alle goede zorgen! Dankzij jou inspanningen hebben wij geleerd wat nodig was om onze kleine meid een fantastisch begin te geven. Ook met praktische dingen heb je ons op weg geholpen. Zodat we vanaf dag één aan elkaar konden wennen en met elkaar konden gaan ontdekken.
  Wij hebben een heerlijke tijd gehad en we genieten nog elke dag na van deze fijne start!
  Dank je wel voor je liefde, geduld en de heerlijke warme deken voor in de wandelwagen 😉
  Liefs Regine, Ronald en Nine

 22. Lieve Ria,

  We hebben jou leren kennen bij de geboorte van ons eerste kindje Rolf, wat was het super fijn jou als kraamhulp te hebben. Daarom hoefde we ook niet na te denken toen we weer in verwachting waren om jou te vragen.

  Je bent nu 1 weekje weg nadat onze dochter Donna geboren is en we missen je gezelligheid en hulp en Rolf mist jou om te helpen met stofzuigen 😂😍.
  Je bent echt een topper en na jou hulp weet je als moeder dat jij ons alles geleerd heb wat we nodig hebben om verder te gaan genieten en de draad weer op te pakken.

  Lieve Ria super super bedankt voor alles.

 23. Lieve Ria,

  Bedankt voor de goede zorgen! Jij kwam bij ons op dag vijf van de kraamweek en pakte het direct goed aan. Het was precies mijn “kraamtranendag” wat ik heel vervelend vond, maar jij ging er fantastisch mee om.

  Je zag precies wat er nodig was om Jurre de goede kant op te krijgen nadat hij wat opstartproblemen had met zijn gewicht en het voeden. Je bent doortastend en handelt snel. Daarnaast ben je ook nog ontzettend lief, zorgzaam en heb je een flinke dosis humor. Wij hebben de kraamzorg door jou als heel erg fijn ervaren. Hoe je het deed weet ik niet, maar bij jouw vertrek elke dag was het huis schoon en opgeruimd, alle was weer schoon en lagen Jurre en ik in een schoon bedje en werd ik ook nog voorzien van een lekkere portie fruit en thee.

  Wij zouden iedereen aanraden om jou als kraamverzorgster te hebben in zo’n speciale periode in je leven.

  Nogmaals dank!

  Liefs,

  Roelof, Rozemarijn en Jurre

 24. Beste Ria,

  Eigenlijk balen we dat je langs bent geweest want nu zien we wat we moeten missen! Je bent pas een paar uur weg maar we missen je nu al. Mijn man was de eerste paar dagen te ziek om te kunnen helpen maar gelukkig was jij er om mij met alles extra te helpen. Je bent ook erg goed geweest met River en Selah!

  Je bent iemand die we aan iedere kraamvrouw zouden aanraden!

  Nu gaan we nog lekker aan je ovenschotel beginnen die je als laatste nog hebt achtergelaten.

  Liefs,
  Zanoah, Louana, River, Selah en Lily

 25. Lieve Ria,

  Wat hebben Aimély Jeffrey en ik een heerlijke kraamweek met jou gehad in Juni. Nooit gedacht dat onze kraamweek zo fijn zou zijn. We zijn flink door jou verwend, we hebben veel gelachen en je hebt ons veel geleerd!

  Bedankt voor alle goede zorgen,

  Liefs Jeffrey, Tamara & Aimély

 26. Lieve Ria,

  Het is nu ruim 2 weken geleden dat je bij ons was en we missen je nog steeds! Je hebt ons alles geleerd over het verzorgen van een baby, vooral de begeleiding bij de borstvoeding heeft enorm geholpen. Verder heel veel wassen gedraaid, gepoetst, heerlijk eten voor ons klaargemaakt en je was een opgewekt, gezellig iemand om in huis te hebben! Wij waren heel blij met jouw en zullen je zeker terug vragen mocht er ooit nog een kindje komen.

  Groeten Jean-Paul, Cleo en Lena

 27. Lieve ria

  Bedankt voor je goede zorgen afgelopen week het was super fijn je was zo lief voor dilano en voor onze twins zoals afgesproken zal ik af en toe een foto sturen
  Wij missen je nu al

  Lieve groetjes
  Fiona, Danny, Dilano, Sofie en Lina

 28. Lieve Ria,

  Onze kleine man is inmiddels 2 weken oud en wij genieten volop van hem! Door alle goede zorgen tijdens de kraamweek waren wij helemaal uitgerust toen jij weer naar huis ging.

  Grote zus Mila vraagt steeds of mama ook ‘feest fruitjes’ kan maken, en wanneer Ria weer bij ons komt ‘spelen’?

  Niet alleen papa en mama hadden het geluk dat Ria bij ons kwam kramen maar zeker ook Mila en Nico. Topper!

  Bedankt voor alles en hopelijk tot snel ergens in het dorp 😉

  Gr. Jerry, Melanie, Mila en Nico

 29. Lieve ria.

  Wat hebben Avian Hailey en ik een heerlijke week met je gehad. Wat een onwijs warm persoon ben je. En wat heb je ons verwent…. nooit gedacht dat mijn kraamweek zo fijn ging worden. Je bent een toppertje. En zal je zeker aan andere aanraden..

  Bedankt voor alle goede zorgen

  Liefs Avian, Hailey, Rachel

 30. Lieve Ria,

  Anderhalve week geleden was je voor het laatst bij ons maar wat een warm mens. Alle wasjes waren weg gewassen en het huis was helemaal aan kant en onze oudste dochter zegt nog steeds: Waar is Ria nou? Jammer dat Ria weg is..

  Lieve Ria, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, de fruitcocktails, de vele wasjes die je draaide, je adviezen, de schone bedden, de strijk, voor alles eigenlijk.. Ik zou je dan ook iedereen aanbevelen, je bent een topper! 👌

  Liefs, Dave, Sharon, Fayenne en Jaidey 💐

 31. Lieve Ria!

  Wat hebben wij een fijne week gehad!
  Je bent een warm, lief, en gezellig mens.

  Je werkwijze is super, ons huis is nog nooit zo schoon geweest!

  Iedereen hier in huis is erg blij met je geweest.

  Je weet nooit wat je kan verwachten maar dit was het beste wat we hebben kunnen wensen.

  Goede adviezen, hygiënisch, hardwerkend, verzorgend, en gezellig.

  Wij zijn je in iedergeval erg dankbaar.

  We zullen je zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen!

  En wie weet…..

  Groetjes Fam. Post

 32. Lieve Ria,
  Wat waren wij blij met jou de afgelopen week. En wat heb je ons verwend met ontbijtjes op bed en je befaamde fruitcocktails. We zullen je gezelligheid en kunde nog gaan missen. En wat was het fijn dat het huishouden gewoon door ging en dat we daar geen omkijken naar hadden. Ook Disney zal je dagelijkse koekje missen.
  Gelukkig doet Jaimy het sinds vanmiddag weer veel beter en is zijn temperatuur nu zelfs 36,9. Dankzij jouw tips om hem in wol te warmen!
  Liefs Hans, Sanne, Rosanne en Jaimy

 33. Lieve Ria,

  Eind december stond je bij ons op de stoep om te kramen. Wat zag ik op tegen deze week fulltime ‘een vreemde’ in huis. Niets bleek minder waar. We hebben ons super op ons gemak gevoeld, waanzinnig veel van jou geleerd en ook veel met je gelachen. Ria is naast altijd vrolijk en actief ook heel kundig, alert en kei in haar vak. Onze zoon Gabe was bij haar in goede handen! Ik zou Ria aan iedereen aanraden en mocht er ooit een tweede kindje komen, dan hoop ik dat Ria weer bij ons wil komen kramen.

  Liefs, Tim, Roos en Gabe

 34. Wat was het fijn dat je bij ons kwam kramen Ria. Naar het huishouden hadden we geen omkijken, de was lag steeds schoon in de kast en we werden verwend met heerlijke fruitcocktails! Daarnaast hebben we goede adviezen van je gekregen m.b.t. borstvoeding en slapen. Heel erg bedankt! Mathieu, Marjet, Mia en Abe.

 35. Lieve Ria,
  Inmiddels is onze dochter Liv 2 weken oud en ben jij alweer 5 dagen niet meer bij ons voor de kraamzorg. Dit missen wij enorm! Je bent een topper en verstaat je vak 100%! Je hebt ons enorm geholpen met de zorg voor Liv maar je deed daarnaast nog veel meer waardoor wij echt helemaal konden wennen aan ons nieuwe leventje. Vooral de gezellige fruitbakjes, uitgebreid bereidde lunches en gezellige gesprekjes maakten dat wij ons deze kraamweek heel positief zullen herinneren! En de andijvie-ovenschotel blijft er bij ons in :)!

  Veel liefs van Maarten, Jorinda en Liv

 36. Lieve Ria,
  Dank je wel voor de goede zorgen die we van jou hebben gehad! De lekkere ontbijtjes, fruitcocktails en al de wasjes die je hebt gedraaid en wat was het heerlijk schoon! Ook je adviezen en tips waren erg fijn! Ik zou jou zo adviseren bij anderen:)
  Liefs,
  Julian, Nikki en Sam

 37. Lieve Ria, Van ons krijg je een 10! 28 dec ben ik bevallen van mijn eerste zoon, Emmanuel, we bleven nog 2 dagen in het ziekenhuis maar daarna kwam jij ons ondersteunen en wat hebben we daar ontzettend van genoten. We missen je nog steeds. Ja het is heerlijk om elke dag een schoon bed te krijgen en iemand in huis die je kopjes thee en lunch maakt, maar je was qua persoon ook heel fijn om in huis te hebben. Je paste echt bij ons gezin. Mocht er in de toekomst een 2e komen, dan hoeven wij niet na te denken, jij bent de eerste die wel bellen. Heel veel succes en ik hoop dat je nog lang kraamverzorgende blijft zodat andere gezinnen ook van je kunnen genieten.
  Liefs Nicolas, Anita en Emmanuel

 38. Beste Ria,

  Bijna een jaar geleden (toen nog via een geboortecentrum) heb je bij ons de kraamzorg verzorgd van ons 3e kindje, Bob.
  Ik dacht bij de oudste een goede kraamhulp te hebben gehad, bij de middelste nog een betere, maar jij spande de kroon. Een topper was je!
  Bij de 2e oudste had ik geen super roze wolk tijdens de kraamtijd vanwege veel problemen rondom de borstvoeding. Bij ons 3e en (in principe) laatste kindje wilde ik kunnen terugkijken op een heerlijke kraamtijd. Dat is gelukt! En grotendeels door jou.
  Je had oog voor de grote en de kleine dingen. Je was deskundig, betrokken, had een luisterend oor, bracht gezelligheid, humor, ons hele huis was aan kant en nog zoveel meer.
  Lucie en Lex waren dol op je. Lex wil nu nog vaak zijn brood gesneden in de pizzapuntjes van Ria. En ook Lucie heeft het nog geregeld over je.

  Lieve Ria, heel erg bedankt voor een geweldige kraamperiode.

  Groetjes,
  Lucie, Lex, Bob, Barry en Miranda

 39. Beste Ria,

  Bijna een jaar geleden (toen nog via een geboortecentrum) heb je bij ons de kraamzorg verzorgd van ons 3e kindje, Bob.
  Ik dacht bij de oudste een goede kraamhulp te hebben gehad, bij de middelste nog een betere, maar jij spande de kroon. Een topper was je!
  Bij de 2e oudste had ik geen super roze wolk tijdens de kraamtijd vanwege veel problemen rondom de borstvoeding. Bij ons 3e en (in principe) laatste kindje wilde ik kunnen terugkijken op een heerlijke kraamtijd. Dat is gelukt! En grotendeels door jou.
  Je had oog voor de grote en de kleine dingen. Je was deskundig, betrokken, had een luisterend oor, bracht gezelligheid, ons hele huis was aan kant en nog zoveel meer.
  Lucie en Lex waren dol op je. Lex wil nu nog vaak zijn brood gesneden in de pizzapuntjes van Ria. En ook Lucie heeft het nog geregeld over je.

  Lieve Ria, heel erg bedankt voor een geweldige kraamperiode.

  Groetjes,
  Familie Harmsen

 40. Lieve Ria,

  Na de geboorte van onze oudste dochter (april 2014) kwam je bij ons kramen. En wat waren we blij dat je er na de komst van onze tweede dochter in augustus 2016 weer was! Het was direct weer gezellig en vertrouwd en mede dankzij jou hebben we weer een heerlijke kraamweek gehad.

  Onze oudste dochter werd door Ria vermaakt en overal bij betrokken. Ze sloot Ria dan ook direct in haar hart 🙂
  Niets is Ria te gek en ze past zich volledig aan aan de wensen en behoeften van het gezin. Ze is een harde werker die over een hele grote dosis humor beschikt!

  Bedankt Ria dat je er weer was! Je bent een geweldige kraamhulp en we kunnen je bij iedereen aanraden!

  Liefs, Jan, Maureen, Isabelle & Sophie

 41. Ria, wat ontzettend fijn dat je bij ons tweede kindje ook weer wilde komen kramen! Je hebt ons een heerlijke kraamtijd bezorgd. Je bent ontzettend lief voor Jinte geweest, je hebt ontzettend veel wassen gedraaid en heeeerlijke bordjes fruitfeest geserveerd. Wij gunnen iedereen een kraamverzorgster als Ria!

 42. Lieve Ria,

  Wat heb je goed voor ons gezorgd! Schone lakens, stapels vaatwerk, maar ook heerlijke ontbijtjes met eigengemaakte bramensap. Dankzij jouw wijsheid en geruststellende adviezen zijn we als kersverse ouders klaargestoomd om zelfstandig ons kindje te verzorgen.
  We gaan de gezellige koffie- en lunchmomenten missen! Je had nog een maand mogen blijven, maar ach, laten we andere gezinnen ook zo’n onmisbare kraamzorg gunnen. Het ga je goed!

  Groetjes, Roy, Chrisje en Adam

 43. Lieve Ria,

  Je bent nu een dag weg en je wordt nu al gemist!!
  Niet alleen door mij, maar zeker ook door onze twee oudste mannen Moos en Morris.
  Je voelde precies aan waar onze behoeften lagen en deed er alles aan om de eerste zware week zo ontspannen mogelijk voor ons te maken.
  Met onze derde kind ben jij by far de prettigste, gezelligste en meest meedenkende kraamhulp die we hebben gehad!
  Nogmaals dank je wel voor tijd voor mij, al onze kinderen, de frisse bedden, schoon huis en de heerlijke fruitslades en het smeren van mijn tientallen broodjes appelstroop 😉
  Heel veel plezier en succes bij al je andere gezinnen!
  Liefs Suzanne & Jovan, Moos en Morris en natuurlijk Fos ❤️

 44. Beste Ria
  Bedankt voor de fantastische kraamweek. Je heb er voor ons een feestje van gemaakt. Je deed meer dan nodig was. Bedankt hiervoor en je luisterend oor toen de homonen door het lijf gierde. Ria, wij vinden jouw een topper 😀👍🏻

  Wij gunnen iedere kraamvrouw, baby en gezin zo’n lieve kraamverzorgster. Wij wensen je liefde, gezondheid en geluk toe.💐🍀

  Liefs Sjaco, Linda, Viggo en Liv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *